Diensten

Ondersteuning & Automatisering

Excel-bestanden bestaan door een gebrek aan kennis vaak uit een opeenstapeling van omslachtige formules. Met een frisse blik en gevorderde kennis van Excel-functies, formules en toepassingen kunnen bestanden in de meeste  gevallen veel efficiënter worden gemaakt en kan de kans op fouten worden gereduceerd.


Daarnaast kunt u veel tijd besparen door regelmatig terugkerende werkzaamheden te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan geautomatiseerde back-up's, het koppelen van voorraden, geautomatiseerd zoeken naar materialen, geavanceerde beveiligingsmogelijkheden...

Business Intelligence

Business Intelligence (BI) is een onderdeel dat inzicht geeft in de bedrijfsvoering en de resultaten. Grote organisaties hebben hier vaak aparte afdelingen voor, maar in kleinere bedrijven is op het gebied van BI vaak weinig ingericht. De meeste bedrijven beschikken echter wel over de benodigde data, waardoor het relatief makkelijk ingericht kan worden.


Zou u ook graag meer inzicht willen krijgen in uw onderneming en beschikt u  reeds over salesrapportages? Of biedt uw systeem de mogelijkheid om deze data te exporteren,  dan helpen wij u graag bij het opzetten van uw eigen business intelligence. Als u twijfelt of u data geschikt is, neem dan a.u.b. even contact met ons op. In veel gevallen kunnen wij middels een conversie-macro uw data geschikt maken.

Applicaties

Wat veel mensen niet weten, is dat Excel ook de mogelijkheid biedt om in VBA (Visual Basics for Applications) zelf te programmeren. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om eigen functies te ontwikkelen die je in Excel kunt gebruiken, maar je kan bijvoorbeeld ook op bepaalde tijdstippen via e-mail bestanden laten versturen of compleet geautomatiseerde enquêtes inrichten. Als je de mogelijkheden van VBA combineert met de standaard functies van Excel, dan heb je alle middelen in handen om zonder beperkingen zelf applicaties te ontwikkelen. Wilt u graag zelf uw eigen applicatie laten ontwikkelen? Dan helpen wij u graag verder.

Bezoek-applicatie (voor tablet) ontwikkeld 2014 voor een thuiszorg organisatie :

Customizing & Beveiliging

Wilt u graag Excel-bestanden uitgeven met uw eigen menu's en knoppen?

In oudere excel-versies was dit vrij eenvoudig, maar met de komst van het lint komt hier wat meer bij kijken. Wij maken het Excel-menu en de knoppen voor u op maat en schakelen zonodig andere menu-onderdelen en sneltoetsen uit, zodat de gebruiker geen onbedoelde handelingen kan verrichten. Daarnaast kunnen wij uw bestanden op geavanceerde manier beveiligen zodat de beveiliging aansluit op uw behoefte.

CONTACT


info@excel-specialized.nl

Tel: 06-50610498

Excel Specialized - Applicaties & Ondersteuning     KvK : 62346865    B.T.W. : NL151707698B01